Νέα Προγράμματα Fitness

By October 13, 2015 Fitness No Comments
pmahellas-blog-banner-fitness-equipment-01

Στην PMA Hellas ξεκινούν νέα προγράμματα Fitness για όλες τις ηλικίες, από μόλις 25€/μήνα!

Bodycross Functional Training

Η εκγύμναση στο πρόγραμμα Bodycross, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μέσα σε λίγους μόνο μήνες ένα καλοσχηματισμένο αθλητικό σώμα,  λειτουργική δύναμη, αντοχή, ταχύτητα και εκρηκτικότητα, αυξάνοντας άμεσα τον μεταβολισμό σας, καίγοντας αποτελεσματικά το περιττό λίπος και βελτιώνοντας εντυπωσιακά την καρδιοαναπνευστική σας λειτουργία, την ορθοσωμία, την ευκινησία και τα αντανακλαστικά σας!

Το Bodycross είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα κυκλικής – λειτουργικής προπόνησης, που συνδυάζει δυναμικές – πολυαρθρικές ασκήσεις, χρησιμοποιώντας το σωματικό βάρος, Kettlebells, Clubbells και TRX.

Θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας προπόνηση!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Bodycross!

Fitball Training

Το Fitball είναι ένα – ελεγχόμενης έντασης – πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης με μπάλλες, από το οποίο μπορείτε να κερδίσετε πολύτιμα οφέλη, όπως: βελτίωση φυσικής κατάστασης και στάσης του σώματος, ισορροπία, ευλυγισία, ενδυνάμωση κορμού, σύσφιξη των μυών, τόνωση και σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης. Ιδανικό για κάθε ηλικία και τύπο σώματος!

Zen Workout

Το πρόγραμμα Zen workout θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από το άγχος της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε μέσω αρμονικής κίνησης, στατικών ασκήσεων ενδυνάμωσης και αυτοσυγκέντρωσης, αποκτώντας ταυτόχρονα εσωτερική ισορροπία, μυική τόνωση, πνευματική χαλάρωση και ευεξία!

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Zen Workout!

Για όλα τα παραπάνω προγράμματα, το πρώτο μάθημα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε