Συμμετοχή στο Discover the Arts Seminar του Guro Dan Inosanto / Rome 2016

pmahellas-blog-banner-seminar-inosanto-rome-2016

Η PMA Hellas συμμετείχε στο διήμερο σεμινάριο “Discover the Arts” που παρέδωσε ο Guro Dan Inosanto, τον Φεβρουάριο στη Ρώμη. Συγκεκριμένα, η αποστολή της ακαδημίας αποτελείτο από τον εκπαιδευτή Αριστείδη Αδαμόπουλο και τους μαθητές: Παναγιώτη Κουβέλη, Βαγγέλη Αγγελίδη, Αντώνη Βούλγαρη και Θανάση Πανωτόπουλο.

Οι τεχνικές που παρουσιάστηκαν στο σεμινάριο από τον θρυλικό δάσκαλο των πολεμικών τεχνών, βασίζονταν σε Jeet Kune Do, Silat, Kali, με έμφαση στην πρακτικότητα και αποτελεσματικότητα τους. Το σεμινάριο και τις 2 μέρες είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή από εκπαιδευτές και μαθητές σχολών από την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Κατά την παραμονή της αποστολής μας στη Ρώμη, οι μαθητές της ακαδημίας εκτός από τη συμμετοχή τους στο διήμερο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να επισκευθούν σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα της πόλης, όπως το Βατικανό με την Cappella Sistina, το Κολοσσαίο, τη Fontana di Trevi, κ.α.

Ήταν πραγματικά μια πολύτιμη εμπειρία που θέλουμε να ζήσουμε και πάλι του χρόνου, με ακόμα μεγαλύτερη αποστολή μαθητών από την ακαδημία.

Shooto 19
Next Post
Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε