Σεμινάριο με τον Guro Nick Sacoulas 2017

pmahellas-blog-banner-seminar-sacoulas-athens-2017

Ο πολύπειρος εκπαιδευτής και ιδρυτής της Ακαδημίας PMA, Guro Nick Sacoulas, και πάλι στην Ελλάδα.

6-7 Μαΐου 2017, Σεμινάριο Μεικτών Πολεμικών Τεχνών.

Ο Guro Nick Sacoulas ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τις πολεμικές τέχνες το 1983, ως μαθητής του θρυλικού Dan Inosanto, ενώ το 1995 ίδρυσε τη διεθνώς βραβευμένη ακαδημία Progressive Martial Arts στη Νέα Υόρκη. Εκτός του Dan Inosanto μαθήτευσε για πολλά χρόνια και σε άλλους κορυφαίους εκπαιδευτές όπως: Paul Vunak, Erik Paulson, Surachai Sirisute, Chris Sayoc, Marc Denny, κ.α.

Από το 2000 παραδίδει διεθνή σεμινάρια σε Μικτές Πολεμικές Τέχνες, Jeet Kune Do και Filipino Kali, ενώ συγκαταλέγεται πλέον και ο ίδιος ανάμεσα στους πιο καταξιωμένους εκπαιδευτές πολεμικών τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο, διαθέτοντας υψηλού βαθμού πιστοποιήσεις:

 • Full Instructor in Jeet Kune Do / Jun Fan Gung Fu (under SiFu Dan Inosanto)
 • Full Instructor in the Filipino Martial Arts (under SiFu Dan Inosanto)
 • Full Instructor in Muay Thai (under Ajarn Surachai Sirisute)
 • Full Instructor in Combat Submission Wrestling (under Sensei Erik Paulson)
 • Full Instructor Level 7 | Katipunan 2 in Sayoc Kali (under Pamana Tuhon Chris Sayoc)
 • Guro in Dog Brothers Martial Arts (under Guro Marc “Crafty Dog” Denny)
 • “Raw Dog” – Member of the Dog Brothers Pack
 • Sayoc Whip Instructor (under Pamana Tuhon Chris Sayoc)
 • Specialist in Martial Arts Conditioning – International Sports Sciences Association
 • Certified Fitness Trainer – International Sports Sciences Association
 • UFC Trainer / Coach – UFC 42

Το Σάββατο 6/5, το σεμινάριο θα επικεντρωθεί σε αποτελεσματικές τεχνικές τόσο για αυτοάμυνα, όσο και αγωνιστικού τύπου, περιλαμβάνοντας και κάποιες από τις αγαπημένες τεχνικές του θρυλικού Bruce Lee στο μαχητικό πεδίο του Trapping. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν τεχνικές ροής εμπλέκοντας όλα τα επιμέρους μαχητικά πεδία.

Την Κυριακή 7/5, το σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο στην ιδιαίτερη τεχνοτροπία της τέχνης του Sayoc Kali, όπου θα παρουσιαστούν πρακτικές τεχνικές τόσο σχετικά με την επίθεση, όσο και σε σχέση με την άμυνα και αφοπλισμό σε μαχαίρι με διαφορετικών διαμετρημάτων λεπίδες.

Το διήμερο σεμινάριο είναι κατάλληλο για όλους, ανεξάρτητα από την εμπειρία τους σε πολεμικές τέχνες, ενώ αποτελεί ιδανική ευκαιρία για γνωριμία με τις μικτές πολεμικές τέχνες και το πόσο χρήσιμες, αποτελεσματικές και πρακτικές είναι για την ολοκληρωμένη αυτοάμυνα, αλλά και κατά την αγωνιστική τους εφαρμογή.

Όποιοι διαθέτουν δικό τους εξοπλισμό για προπόνηση (γάντια πυγμαχίας, επικαλαμίδες, σπασουάρ, εκπαιδευτικά όπλα, κτλ.), ας τον φέρουν μαζί τους. Σε όσους δε διαθέτουν, θα τους δανείσουμε εμείς στην ακαδημία για τις ανάγκες του σεμιναρίου.

Το κόστος συμμετοχής για το σεμινάριο, εξαρτάται από αν θα είναι για μία ή και για τις δύο μέρες. Όπως επίσης και από το αν η εξόφληση γίνει μέχρι και την Πέμπτη 4/5/17, ή μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ειδικές Τιμές Προεγγραφών έως και Πέμπτη 4/5/2017. Κρατήστε Θέση

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το σεμινάριο του Guro Nick Sacoulas που έγινε στην ακαδημία μας το 2016.

Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε