Μαχητικά Αθλήματα

Παρότι στην ακαδημία PMA Hellas διδάσκονται μικτές πολεμικές τέχνες με σκοπό την αυτοάμυνα, οι ασκούμενοι έχουν τη δυνατότητα μέσω της ευελιξίας και πολυμορφίας του εκπαιδευτικού προγράμματος, να επικεντρωθούν σε προπονήσεις προετοιμασίας για τα μαχητικά αγωνίσματα: Kickboxing, Submission Grappling, MMA και Παγκράτιο.

Η PMA Hellas είναι μέλος αναγνωρισμένων Ομοσπονδιών από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συμμετέχει συστηματικά με αθλητές όλων των ηλικιών σε αγώνες εμπειρίας, ερασιτεχνικά και διασυλλογικά πρωταθλήματα στα παραπάνω μαχητικά αθλήματα, κερδίζοντας αρκετές διακρίσεις.

Επίσης, η PMA Hellas αποτελεί ιδρυτικό μέλος και της νεοσύστατης Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλιππινέζικων Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.ΦΙ.ΠΟ.Τ.), στα πλαίσια της οποίας διοργανώνονται αγώνες οπλομαχίας (π.χ. bladesport), όπου οι μαθητές της ακαδημίας δίνουν πάντα δυναμικό παρών.

Σχετικά Προγράμματα

JKD Kickboxing

JKD Kickboxing

Grappling

Grappling

Juniors

Juniors

Σχετικά Άρθρα από το Blog μας

pmahellas-blog-banner-5-fighting-ranges

Τα 5 Μαχητικά Πεδία που πρέπει να γνωρίζει κάθε ασκούμενος

By | Αυτοάμυνα, Μαχητικά Αθλήματα | No Comments
Στα μέσα της δεκαετίας του '60, κι έχοντας ήδη μελετήσει διάϕορες παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και στυλ kung fu, ο θρυλικός Bruce Lee συνειδητοποίησε ότι τίποτα...
Read More
Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε