Για Παιδιά

Η PMA Hellas προσφέρει σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης σε πολεμικές τέχνες, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά και έφηβους, στοχεύοντας στη σταδιακή ανάπτυξη δεξιοτήτων ολοκληρωμένης αυτοάμυνας και στη δημιουργία δυναμικών προσωπικοτήτων που εξελίσσονται σε ώριμους και υπεύθυνους ενήλικες. Για παιδιά από 4 έως 12 ετών, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ακαδημίας βασίζεται στο Jeet Kune Do (JKD), ενώ για έφηβους από 13 έως 17 ετών, η εκπαίδευση περιλαμβάνει εισαγωγή στις σύγχρονες μικτές πολεμικές τέχνες και την τεχνοτροπία του Filipino Kali (FMA).

Μια κοινή παρανόηση είναι ότι τα οφέλη των πολεμικών τεχνών περιορίζονται στον στενό ορίζοντα των δεξιοτήτων αυτοάμυνας. Στην πραγματικότητα, προκύπτουν οφέλη σε πολλαπλά πεδία της ζωής μας, ιδίως εφόσον η εκπαίδευση ξεκινήσει σε μικρή ηλικία. Το πρόγραμμα της PMA Hellas για τις παιδικές ηλικίες είναι σχεδιασμένο με τρόπο που προάγει μεθοδικά όλες τις θεμελιώδης αρχές της εκπαίδευσης σε πολεμικές τέχνες, με έμφαση στην ανάπτυξη της αντίληψης γύρω από τους πρωταρχικούς τομείς του σεβασμού, της πειθαρχίας και του αυτοελέγχου. Θεωρούμε πως αυτές ακριβώς οι αρχές αποτελούν και την πιο σημαντική βάση για την εκπαίδευση – ειδικά – των μικρότερων ηλικιών σε πολεμικές τέχνες.

Αργότερα, περνώντας από την παιδική στην εφηβική ηλικία επέρχεται φυσιολογικά η σωματική και νοητική ωρίμανση, όπου ενισχύονται πλέον σημαντικά τόσο η ικανότητα κατανόησης, εξάσκησης, εκμάθησης και εκτέλεσης πιο περίπλοκων τεχνικών και απαιτητικότερων γυμνασμάτων, όσο και η ικανότητα αφομοίωσης της σωστής μαχητικής φιλοσοφίας.

Σχετικά Προγράμματα

Juniors

Juniors

Σχετικά Άρθρα από το Blog μας

pmahellas-blog-banner-article-02

Σχολικός Εκφοβισμός (Bullying) – Μέρος 1ο

By | Αυτοάμυνα, Για Παιδιά, Συμβουλές | No Comments
Το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού (school bullying) παρουσιάζει μια ανησυχητικά αυξανόμενη συχνότητα τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και τείνει να εξελιχθεί σε "μάστιγα". Ως κοινωνικό...
Read More
Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε