Ιδιαίτερα

Η PMA Hellas προσφέρει εξατομικευμένα προγράμματα για όσους επιζητούν την τελειότητα και την ακρίβεια στην προπόνησή τους, με την προσωπική επίβλεψη κατάλληλα καταρτισμένου εκπαιδευτή και λαμβάνοντας υπόψη όλες τις παραμέτρους που αφορούν τον ασκούμενο όπως ηλικία, σωματομετρικά χαρακτηριστικά, ιστορικό υγείας, προπονητική εμπειρία και προσωπικότητα.

To Personal Training δίνει τη δυνατότητα ταχύτερης επίτευξης των προσωπικών στόχων των ασκούμενων, είτε σε σχέση με πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα, είτε σε σχέση με εκγύμναση και αθλητική προετοιμασία (conditioning). Οι ενδιαφερόμενοι για ιδιαίτερα μαθήματα και personal training, μπορούν να συμβουλευτούν τους εκπαιδευτές της Ακαδημίας και εκείνοι θα τους προτείνουν υπεύθυνα το κατάλληλο εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα τους πάει ταχύτερα και ασφαλέστερα προς την επίτευξη των στόχων τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Το κόστος για τα ιδιαίτερα μαθήματα και το personal training είναι ανά ώρα και καθορίζεται από τη συχνότητα των μαθημάτων σε εβδομαδιαία βάση και τον αριθμό των ασκούμενων που συμμετέχουν (1-3 άτομα).

Σχετικά Προγράμματα

JKD Kickboxing

JKD Kickboxing

Inosanto Kali

Inosanto Kali

Grappling

Grappling

Sayoc Kali

Sayoc Kali

Bodycross

Bodycross

Σχετικά Άρθρα από το Blog μας

pmahellas-blog-banner-program-04

Δωρεάν Ιδιαίτερο Εισαγωγικό Μάθημα

By | Ιδιαίτερα, Προσφορές | No Comments
ΔΩΡΕΑΝ Ιδιαίτερο Εισαγωγικό Μάθημα Καλέστε τώρα στο: 210-2587055 και κλείστε ένα ΔΩΡΕΑΝ Ιδιαίτερο Εισαγωγικό Μάθημα, αποκομίζοντας τα ακόλουθα οφέλη: Γνωριμία με τις βασικές τεχνικές και...
Read More
Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε