Αυτοάμυνα

Η ακαδημία PMA Hellas προσφέρει ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, ειδικά σχεδιασμένο για την επαρκή κατάρτιση στη σύγχρονη, ρεαλιστική και αποτελεσματική αυτοάμυνα. Τα μαθήματα πρακτικής καλύπτουν όλα τα επιμέρους πεδία άοπλης και ένοπλης μάχης σώμα με σώμα, καθώς συνδυάζουν παράλληλη εκπαίδευση σε Jeet Kune Do (JKD) και Filipino Kali (FMA), που αποτελούν ίσως τα πιο εξελιγμένα, σύγχρονα και αποτελεσματικά μαχητικά συστήματα για άοπλη αυτοάμυνα και οπλομαχία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στις μεγαλύτερες παραγωγές ταινιών δράσης του Hollywood διακρίνονται πλέον – ολοένα και περισσότερο – χορογραφίες από τις συγκεκριμένες μαχητικές τέχνες.

Επιπλέον, στα πλαίσια της ανάπτυξης δεξιοτήτων πρακτικής αυτοάμυνας, οι ασκούμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κύκλο σεμιναρίων με σκοπό ΚΑΙ την επαρκή θεωρητική τους κατάρτιση σε θέματα αυτοάμυνας. Ο κύκλος των θεωρητικών σεμιναρίων πραγματοποιείται σε ετήσια βάση, λειτουργεί συμπληρωματικά με την πρακτική εκπαίδευση και κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για την ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην αυτοάμυνα και την αυτοπροστασία γενικότερα.

Τέλος, σε προχωρημένο στάδιο εκπαίδευσης, συμπεριλαμβάνονται και πιο εξειδικευμένα μαθήματα (προπονήσεις αδρεναλίνης, σεναρίων, μαζικών επιθέσεων, κτλ.), με σκοπό την ανάπτυξη συγκεκριμένων ιδιοτήτων (εγρήγορση, επίγνωση, διαχείριση συναισθημάτων, κτλ.), απαραίτητων για την αποτελεσματική αυτοάμυνα.

Σχετικά Προγράμματα

JKD Kickboxing

JKD Kickboxing

Inosanto Kali

Inosanto Kali

Sayoc Kali

Sayoc Kali

Juniors

Juniors

Σχετικά Άρθρα από το Blog μας

pmahellas-blog-banner-5-fighting-ranges

Τα 5 Μαχητικά Πεδία που πρέπει να γνωρίζει κάθε ασκούμενος

By | Αυτοάμυνα, Μαχητικά Αθλήματα | No Comments
Στα μέσα της δεκαετίας του '60, κι έχοντας ήδη μελετήσει διάϕορες παραδοσιακές πολεμικές τέχνες και στυλ kung fu, ο θρυλικός Bruce Lee συνειδητοποίησε ότι τίποτα...
Read More
pmahellas-blog-banner-article-01

Πολεμικές Τέχνες και Αυτοάμυνα ΔΕΝ είναι το Ίδιο

By | Αυτοάμυνα, Συμβουλές | No Comments
Παρότι αυτά που μαθαίνεις από την εκπαίδευσή σου σε διάφορες πολεμικές τέχνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιπτώσεις νόμιμης αυτοάμυνας, πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα ΔΕΝ είναι...
Read More
Κλείσε τώρα ένα ιδιαίτερο μάθημα δωρεάν! Επικοινώνησε