Διήμερο Σεμινάριο Μικτών Πολεμικών Τεχνών με τον Guro Nick Sacoulas 11-12 Μαΐου 2019

Το Σαββατοκύριακο 11-12/5/19 θα διεξαχθεί στο χώρο της ακαδημίας διήμερο σεμινάριο με τον Guro Nick Sacoulas.

Ο Guro Nick Sacoulas και πάλι στην Ελλάδα!

O Guro Nick είναι ο ιδρυτής της Progressive Martial Arts Academy (PMA N.Y. Academy) και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους εκπαιδευτές μαχητικών τεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

Το Σάββατο 11/5 ο Guro Nick Sacoulas θα μας διδάξει αποτελεσματικές τεχνικές στη μάχη σώμα με σώμα, κατάλληλες για περιπτώσεις αυτοάμυνας, αλλά και για διάφορα μαχητικά αγωνίσματα πλήρους επαφής. Οι τεχνικές προέρχονται κυρίως από τα μαχητικά συστήματα JKD, Filipino Kali και Silat.

Την Κυριακή 12/5 το σεμινάριο θα επικεντρωθεί σε εξειδικευμένες τεχνικές στη χρήση του μαχαιριού ως όπλου μάχης, που προέρχονται από την εξελιγμένη τέχνη του Sayoc Kali. Μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του σεμιναρίου την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί bonus σεμινάριο, αποκλειστικά για τα ενεργά μέλη του Sayoc Global LLC.

Η ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου και για τις 2 ημέρες είναι: 10:45π.μ. – 14:30μ.μ. (θα υπάρχει διάλειμμα ενδιάμεσα).

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες που διαθέτουν προπονητικό εξοπλισμό να τον φέρουν μαζί τους. Στους υπόλοιπους θα παρέχει η ακαδημία, ανάλογα τις απαιτήσεις του σεμιναρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προκαταβάλει το κόστος συμμετοχής έως και την Παρασκευή 10/5/19 το αργότερο. Για όσους καταβάλουν το κόστος συμμετοχής ανήμερα της διεξαγωγής του σεμιναρίου θα υπάρχει έξτρα επιβάρυνση.

Το κόστος συμμετοχής είναι είτε ξεχωριστό για την κάθε μέρα, είτε συνολικά για το διήμερο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ καλέστε: 210-2587055, ή στείλτε μας το μήνυμά σας στο: info@pmahellas.com

O Guro Nick ξεκίνησε την εκπαίδευσή του στις πολεμικές τέχνες από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους δασκάλους σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως: Dan Inosanto, Chris Sayoc, Surachai Sirisute, Erik Paulson και πολλούς άλλους ακόμα.

Το 1995 ίδρυσε την ακαδημία Progressive Martial Arts (PMA), η οποία έχει κερδίσει από τότε μέχρι σήμερα αμέτρητες διακρίσεις, με κορυφαία αυτή της καλύτερης σχολής πολεμικών τεχνών στον κόσμο για το 2009.